Wednesday, June 27, 2007

Tu ce faci de canicula? :)

..eu, una, mor de cald, fireste. Ca si pisica mea. Si astept vacanta. Pentru prima data de patru ani incoace, de cand sunt muncitor cu toate actele in regula, simt o nevoie disperata de vacanta. De liniste, somn, deconectare completa de treburile de la birou... Imi iubesc meseria si tocmai de-aia trebuie sa intru "pe perfuzii" pentru cateva zile, ca sa o pot lua de la capat nou-nouta. But soon :)

PS. In timp ce scriam ca astept vacanta, m-am imaginat o meduzuca mica, mica asteptand sa vina valul, sa o duca inapoi, in mare :)) Soarele arde, da' si valul ce racoros se simte :))

Sunday, June 10, 2007

La rascruce

Nu stiu altii cum sunt, dar mie mi se intampla din cand in cand ca, in drumul meu, sa ajung la o rascruce. Si sa stau ca, ma scuzati, tuta in mijlocul drumului si sa ma intreb incotro trebuie sa o iau. Uneori e mai simplu de raspuns, alteori - ca acum, de pilda -, este criminal de greu. Este munca de Sisif, jur! Oricat de desteapta as fi, zici ca am intrat in anul mortii si nu mai inteleg nimic. Ce pana mai ieri parea clar ca lumina zilei azi e "blurred" (ii zic asa din lipsa de echivalent perfect la ce vrea sa spuna cuvantul asta englezesc)...Ce pana mai ieri se vedea a fi drum drept, azi e o intersectie din care pornesc nenumarate stradute. Bun, si eu ce fac, acum? Nu pot sta pe loc, viata e o curgere continua! Trebuie s-o iau intr-una dintre directii. Dar daca drumul pe care o apuc din nevoia de a continua sa merg nu e cel bun?? Ei bine, frica asta imi paralizeaza toate simturile...