Tuesday, August 26, 2008

Despre pasiune

Sa va spun ceva ce voiam sa va spun de multa vreme :) despre pasiune. Mie imi place meseria mea si o fac cu pasiune. Sa va explic: in meseria mea, pasiune inseamna ore lungi de lucru, emotii - desi sunt la a 14-milioana intalnire cu oamenii aia -, prezentari de strategie si responsabilitatea profesionistului care vrea sa demonstreze ca e cel mai bun etc, etc, etc... Pe scurt, going insane. Dar imi place sa cred ca si respectul celorlalti este pe masura, lucru extrem de... rewarding pentru mine.

Ei, eu nu inteleg oamenii care nu au pasiune pentru ceea ce fac. Mi se pare ca-si irosesc zilele si viata si ca nu merita timpul pe care il traiesc.

Multa vreme am crezut ca sunt printre putinii nebuni care prefera sa traiasca to the fullest decat sa aiba o frumoasa si banala viata fara sare si piper ( nu ma intelegeti gresit, sarea si piperul depind exclusiv de persoana, nu de ceea ce face/de ce meserie are). Dar, cand citesc posturi precum acesta, parca imi creste inima de ce oameni misto sunt in jur :)

Thursday, August 14, 2008

Complimente

Intai cititi asta:

http://www.cabral.ro/din-viata/1175/e-a-ta-o-vezi-frumoasa-spune-i-asta

Asa. Voiam de mult sa scriu despre asta: complimentele. Nu doare daca le facem. Jur! Dar fac viata celor de langa noi cu o clipa mai frumoasa. Si nu trebuie decat sa ne uitam alaturi de noi si sa ne aducem aminte de ce oamenii dragi ne sunt dragi...