Thursday, September 25, 2008

I LIKE YOU :)

ALMOST LOVE YOU, BUT... LIKE YOU :)

Despre bani albi si gri

Am citit un post misto: http://zappy.ro/2008/09/platim-ca-boii/

Ce e mai rau, dincolo de faptul ca platim ca boii niste bani de care nu vom beneficia in veci, este ca nu avem toti salariile intregi pe cartea de munca.

Friday, September 19, 2008

Mda

am scris de m-am omorat despre calatorie. Nimic, nada, zip, zero. Aveam si poze. Nu am apucat nici macar sa mi le pun pe propriul calculator.

Sor-mea zice ca sunt workaholica incurabila. Nu are rost sa o contrazic, ma enervez aiurea. Chiar sunt. Si imi place. Nu am stare daca nu rezolv lucruri. Nu am ce rezolva? Pai bun, mai punem caramida la inner self, mai citim un smen, mai analizam... Cum ar zice prietena mea, vreau sa stiu lucruri care oricum nu imi vor folosi niciodata.

Asa, si? Facem atatea lucruri lipsite de noima (si le mai punem si etichete de normalitate), incat curiozitatea mea wikipediana e un mizilic :)Plus bonus: nu ma plictisesc:)

Tuesday, September 02, 2008

A doua zi dupa ziua mea

.. ultima zi de roadtrip. Su-perb. Brasov, Sighisoara, Cluj-Napoca, Sibiu, Sibiu ( :) ne-a placut :) plus ca nu-mi puteam dori o zi de nastere mai frumoasa decat o duminica insorita intr-unul dintre cele mai frumoase orase ale tarii), Hateg si, diseara, back home.

Be back with details.