Tuesday, February 23, 2010

Nu mai pot cu "inovativ"!

Oameni buni, acest cuvant NU EXISTA in Dictionarul Limbii Romane! In frumoasa limba a frumoasei tari in care traim, mai frumos sau mai putin frumos - renumeratie mica, dupa buget, coane Fanica :), se zice INOVATOR!

INOVATÓR, -OÁRE s. m. f., adj. (cel) care realizează o inovație; care inovează. (< fr. innovateur)

PS. ...ca nu mai pot de furie impotriva semidoctilor, frate!

Ma doare sufletul...

..dupa toate casele astea superbe :( De ce nu putem sa le imbunatatim si consolidam pe cele vechi? De ce trebuie sa le distrugem? Oribil...

Tuesday, February 02, 2010

Zodia Schimbarii

..mi-a iesit de-un cliseu, nu?! :)

Dar e un fapt: ma simt in mijlocul unei mari de schimbari - lumea pleaca dintr-un loc si se duce in altul, isi modifica valorile si conceptiile, te priveste altfel, considera lucruri pe care pana mai deunazi nu le lua in considerare...

Tinzi sa te lasi dus de val, la randul tau, si sa intri in acest vartej de schimbari. Dar e oare buna schimbarea pentru toata lumea? Sau e oare momentul potrivit pentru ca toata lumea sa schimbe cate ceva?

Si zici nooo...nu e pentru mine. Si odata te trage destinul de maneca si te intreaba, ademenitor: "uite o ocazie, nu vrei tu sa schimbi ceva?!".

Si atunci ce faci? Schimbi, de dragul schimbarii? Schimbi, pentru ca nu vrei sa pierzi oportunitatea oferita de destin? Schimbi, ca sa fii in rand cu lumea? Sau nu schimbi nimic?

Aceasta-i intrebarea :)