Thursday, February 22, 2007

Astenii de primavara

Maine se incheie una dintre cele mai proaste saptamani din ultimii 5 ani ai vietii mele. Nu mai inteleg nimic. Nici pe cei din jurul meu, nici pe mine...nici macar pisica, altfel un animalut dulce si predictibil (pentru ca il cunosc si stiu ce-i poate pielea! :) ). Toate parca s-au intors cu susul in jos, toate parca s-au schimbat peste noapte. O fi de la primavara, mi-am zis. O fi. Dar au mai fost si alte primaveri, oameni buni! Oare ce o avea special aceasta, care ne tot ameninta ca vine, vine, vine de o iarna intreaga deja??

Monday, February 12, 2007


You are The Magician


Skill, wisdom, adaptation. Craft, cunning, depending on dignity.


Eleoquent and charismatic both verbally and in writing,
you are clever, witty, inventive and persuasive.


The Magician is the male power of creation, creation by willpower and desire. In that ancient sense, it is the ability to make things so just by speaking them aloud. Reflecting this is the fact that the Magician is represented by Mercury. He represents the gift of tongues, a smooth talker, a salesman. Also clever with the slight of hand and a medicine man - either a real doctor or someone trying to sell you snake oil.


What Tarot Card are You?
Take the Test to Find Out.

Saturday, February 10, 2007

Vineri seara

Ador sa stau de vorba cu un om destept! Daca mai e si genul care pune gaz pe foc doar ca sa vada cum arata flacara... o sa vreau sa mai stau de vorba cu el/ea si alta data :)

Saturday, February 03, 2007

Ninge...

...de rupe pamantul, intr-o zi in care am inteles ca diminetile cu blues si ceai verde miros a poveste de dragoste neterminata...
Vi s-a intamplat sa va ridicati din asternut cu bratele celuilalt infasurate strans in jurul trupului, ca o mantie magica? Nu-i asa ca e minunat? :)

Ninsoare calda, iubitoare si alba!

Update: Ninsoarea, ca si taina momentului, au fost incredibil de scurte... Back to reality.