Thursday, January 11, 2007

De-ale metroului bucurestean :)

Ma imbarc eu intr-o buna dimineata in metroul obisnuit catre birou si, din fericire, gasesc si un loc liber. Scot din poseta cartea indelung plimbata si demult planificata pentru citire si ma cufund in lectura (da, era una dintre cartile primite de la Mosii mai-jos-laudati :) ).Nu merg eu multe statii cand, la un moment dat, se aude o melodie foarte la moda si..foarte tare! A, zic, soneria vreunui telefon! Dar melodia continua minute bune, se termina, incepe alta... Ok. Las cartea si ma uit in jur. Si descopar sursa "radioului public": un tanar, altfel bine imbracat si cu o tunsoare moderna, isi scosese telefonul mobil din buzunar, il setase sa ruleze melodiile din memorie si asculta, in transa, muzica preferata. V-am spus ca era foarte tare?? NU?? Va spun acum: era FOARTE TARE!

Morala fabulei: s-au inventat castile, oameni buni... Cele mai multe dintre modelele de telefoane mobile de pe piata care au astfel de capabilitati audio vin obligatoriu insotite si de o pereche, foarte buna de altfel, de casti! Folositi-le!

1 comment:

wuguowu said...

Congratulations. Its a nice blog you are keeping here. Keep it up and all the best.If you have some time, do check my personal blog and don't forget to leave a little comment for me while you are there.