Friday, February 22, 2008

Despre fi interesant(a)

(Note to self: ar fi trebuit sa lucrez, nu sa ma tin de prostii!)

Asa. Nu pot sa sufar atitudinea interesant-studiata.De fapt nu, nu asta e problema. Nu-i pot suferi pe cei care nu vad dincolo de atitudinea interesant-studiata.

Se da o femeie. care probabil se plictiseste rau. si care, din acest motiv, are suficient de mult timp liber sa se gandeasca la cum sa-si creeze un ego mai interesant. Si incepe: fumatoare de tigari superslim (ne-a-pa-rat, I am soo tellin' ya! :p si imortalizat in poze sexi, desigur), cu site pe negru si preferinte din zone sociale aflate la capete opuse, cu comment-uri voit lasate la limita dintre joaca, flirt si incercare disperata de a atrage un tip ce pare, cel putin virtual, mult prea interesant si innacesibil ca sa nu fie o provocare pentru ea... cu pasiuni artistice (repet, dar e musai: neaparat! cultura iti da asaaa...o aura de intelepciune...).A, cu poze la limita eroticului sugerate pe ici, pe colo, prin profile de social networking sites...

Take your pick, I've got more :)

Se da un barbat. dintr-un esantion de 10, sa zicem. Punem pariu ca este singurul din acest esantion care nu este absolut coplesit si impresionat de personalitatea complexa a misterioasei din povestirea de mai sus?!

..doar ca ma scoate din minti prostia omeneasca. si de o parte, si de cealalta a omenirii. de ce nu pot indivizii astia vedea, pur si simplu, omul din spatele omului??

Nota de subsol: in my book, interesant este definitia data unei combinatii de caracteristici personale, creata prin alaturarea dintre inteligenta, minte deschisa, feminitate, erotism ascuns delicat de ochii lumii (dar care, nevertheless, iese prin toti porii), frumusete interioara si liniste...

Hint: the beauty is in the eye of the beholder...please, open your eyes and see the beauty!Si mai lasati prostiile.

1 comment:

Unknown said...

dacă asta e tot ce văd ei, ce poţi să faci? bucură-te că faci parte dintre cei care înţeleg mai mult ;)