Monday, November 24, 2008

Despre week-ends si concerte si alte chestii dragute

Cel mai frumos week-end? Paii..fiecare dintre ele e cel mai frumos, aaaand..the best is yet to come :)

In acest week-end am mancat oriental, am mers cu masina printr-o vreme super-lapovitzeasca (era un cantec al lui Dan Spataru, cu "Ce placut e sa pornesti/Sa colinzi prin Bucuresti/Cu masina" :p) siii, intr-un final apoteotic, am ajuns la concert Nouvelle Vague.

Nu sunt mare fan, sa fiu cinstita. Sunt misto, nu zic, dar nu e Simply Red :D Concertul in schimb a fost interesant, fetele au niste voci care imi suna foarte bine si s-au agitat ceva sa miste o sala asezata nu tocmai confortabil (poate se gandesc administratorii salii palatului sa schimbe, Doamne-iarta-ma, scaunele alea oribile!). Dar le-a iesit, s-a bisat, am dansat, am cantat... a fost frumos :)

Dupa Nouvelle Vague am dat pe la Carturesti, care se aniversa la ore tarzii. Si era lume, si erau reduceri, si era ceai... Ce mai, o minunatie :) Eu am plecat cu biografia lui Hillary Clinton (sunt in perioada biografica :D) la un pret mai mult decat decent pe asa o criza. La multi ani, Carturesti!

Iar ieri, sfanta Duminica :), am facut o frumoasa excursie pe DN1 - o, si ce frumos e cand nu e aglomerat :D, am mancat in masina, in parcarea de la Baneasa (o foame din aia, de zile mari..nu, de lenesi care au stat in varful patului pana la ora 1 dupa pranz :p) siii (tobe, chestii) am facut un minunat sos de macaroane "a la Raluca" (yeyyyyy to me, care nu am mai bucatarit de o mie de ani :D).

Astept cu maaare interes sesiunea urmatoare de week-end, cand ai mei se vor celebra in frumoasa casnicie (30 de ani e o viata :P)... Va dati seama, povestesc!

2 comments:

Dan Gheorghe said...

nimic nu e mai placut decat sa fii in mijlocul familiei tale...

Anonymous said...

30, de cand s-au luat, au si ai mei. :D